TheMuleSkinnerBand

Håkan Liljeblad

Fyller 76 år den 29 april. Är enligt egen utsago SJU minuter äldre än sin tvillingbror och bor numera på Tjörn. Spelar bas och var också han med och startade The Streaplers 1959. Men efter 53 år som dansbandsmusiker fick han nog men i The Mule Skinner Band trivs han och att han är en av landets bästa basister håller nog de flesta med om.

Bjarne Lundqvist

Fyller 74 år den 8 Maj är yngst i gänget. uppväxt i Partille började som trummis i The Streaplers sommaren 1963.Varit programledare i Svt under 1986-1987 (Lördans-Fredans) sjunger flera låtar under konserterna och självklart får vi höra Vad Har Du under Blusen Rut

Göran Liljeblad

Fyller 76 år den 29 april. Är enligt många kollegor en av landets bästa gitarrister och var med och startade The Streaplers 1959. Efter 50 år som musiker tyckte han det var dags att lägga gitarren på hyllan men som tur var plockade han fram den igen fem år senare då det var dags för The Mule Skinner Band att göra debut.

Gert Lengstrand

Fyller 77 år den 30 maj. Debuterade i Uggleklubben på Rondo innan han var med och startade The Streaplers. Det är han som sköter sångmikrofonen och låter mest under konserterna. Är också en framgångsrik låtskrivare med mängder av hits bakom sig, bland annat Tusen Och En Natt, Eloise och Växeln Hallå.